Contacte

Contacta amb Fly with your English


Nom:  *
Telèfon:
Email:  *
Adreça:
Comentaris  ** Camps obligatoris
 
 Aceptar consentiment. - Política de privacitatConsentiment informat

A l'efecte del que preveu la normativa estatal i europea en matèria de privacitat i protecció de dades de caràcter personal, MARIA MONTAÑÉS GASSOL, que les dades proporcionades mitjançant el formulari web, passaran a formar part dels fitxers responsabilitat de MARIA MONTAÑÉS GASSOL, amb la finalitat de gestionar la seva consulta i informar de l'estat de la mateixa. El període de conservació de les seves dades serà el necessari per al manteniment de la relació i, en qualsevol cas, per un màxim de 5 anys. Amb la introducció i enviament de les seves dades, vostè consent aquest tractament amb la finalitat indicada.
Pot exercitar els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, així com els drets de portabilitat i de limitació del tractament disposats pel RGPD, dirigint-se a: MARÍA MONTAÑES GASSOL, a l'adreça C / Riu-sec, 69 baixos , 08205 Sabadell o mitjançant correu a info@flywithyourenglish.com. En qualsevol cas, pot dirigir-se a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades www.agpd.es per iniciar els tràmits oportuns en defensa dels seus drets.
Telf: +34 697 898 706
CONTACTE : info@flywithyourenglish.com
c/ Riu-sec, 69 baixos, 08205 Sabadell

Fly with your English   -   C. Ríu-sec, 69 Baixos - 08205 Sabadell   -   Tel. +34 697 898 706   -   info@flywithyourenglish.com
GC-004316   -   Avís legal   -   Política de cookies   -   Mapa web   -   Produced by Anunzia